Seg dag

Idag har det gått segt. Ville bara få slut på den här dagen för att imorgon så ska jag vara med Ofelia och Sofia. Vi ska in till Marieberg och köpa lite julklappar :)
Så det blir nog rätt najs!
Idag då, har gjort lite små saker här hemma och lite så. Massa saker som var bra att bli klar med osv. 
Nu ska jag iaf försöka sova och tänka på nåt kul, har Bara känt ett stort nej idag.. 

Puss.



Torsdag och julavslutning

Ja efter en dag som började med sovmorgon och slutade med julavslutning så mår jag sådär. Fick 2 typ allergianfall eller vad man ska kalla det. Aldrig fått så förut.. Men tror det va att jag var förkyld och att de hade ananas i matsalen där vi va. Brukar inte reagera på det om jag inte äter det men tydligen nu.. 
Jaja, jag lever iallafall och är på väg hem. Sen blir det julbak med mor min och hennes kompis.
Så ja, nu har jag jullov!! :) 

Puss.


Södra station

Sitter nu på södra i väntan på tåget. Påväg hem för att duscha och kolla lite tv. De ska bli najs de! Denna veckan har haft en toppen start! Måndags va det dock hemskt i skolan , va inte alls på humör men kvällen var bra för då sov Samuel hos mig blandannat. Igår va också bra. Då var jag hos han haha!
Och idag fick vi sluta tidigare vilket också var ett stort + .
Så ja, är hyfsat på bra humör nu :D 

Puss! 


Tårtorna jag gjorde i tisdags






Dålig uppdatering

Hej hoj!
Har inte bloggat på ett tag vilket vart rätt gött faktiskt :)
Men tänkte väl försöka mig på att göra det nån gång iaf ;)

Sen sist har det inte hänt så mycket. Vart i skolan, haft dansuppvisning och vart med lite polare. Senaste 2 dagarna har jag vart på sjukt bra humör även fast jag typ inte gjort ett skit. 
Bröderna är iallafall hemma i helgen. Känns lite konstigt att de är hemma, har ju börjat vänja mig vid att bara prata telefon med de. Viktor hjälper mig att fixa lite i terrariet i helgen. Det kommer bli sjukt bra skulle jag tro! Just nu har hon rätt tråkigt terrarie så det behövs fixas till. Hon föresten, social typ! Hon vill vara ute och med en hela tiden.. Lite krävande ibland då det inte går att ha ute henne 24/7. Men det är ju kul att hon Vejde trivas med mig och hos mig. 
Ja det är mitt liv just nu. 
Nu ska jag städa vidare och sen baka lite tror jag :) 

Puss. 







bengan

 
 

snart slut på helgen!

Äntligen är det söndag. Längtar så till skolan. Förbannat jobbigt att gå upp och pendla men tiden i skolan är så jävla bra. Idag är det iallafall söndag och dansuppvisning, Så hela dagen kommer spenderas i alléhallen. Vi ska dit och träna en gång vid 11.40 och sen så börjar det vid 15 igen. Blir 2 uppvisningar för mig och min grupp. kul kul.
trevig andra andvent :)
puss.
bild från en av träningarna
 
 

Fotade lite i förra helgen

 

1 dec, Försöker iallafall

Idag är det ju första december och ja försöker iallafall få lite julstämmning och jul"fint" i mitt rum. 
Tycker inte om glitter, tomar och skit så kör på lite ljus och en stjärna istället. Blomman är föresten från världens bästa revysällskap <3
 
puss.