Coffee art





Sista september!

Herregud, ytterligare än månad har gått!

Idag var jag i skolan där vi snacka bl.a. Alkohollagstiftning och knark. Efter det käka jag och Olivia på stan och umgicks. Mysigt! 
Kom hem efter mycket om och men. Sena tåg& missa buss osv..
Men väl hemma fixade jag lite med hästen och gick en sväng med jordon. Sen blev det också nåra km pw. Så sjukt skönt att gå idag faktiskt! 
Bara gå av mig lite och landa. Är nu nyduschad och ska innan jag somnar göra lite glass med mamma som vi ska käka på fredag. Man måste ju ha något att fredagsmysa med :))




Jag skulle inte vilja ändra något just nu

klart att det finns saker som är jobbiga och om man gärna skulle ha hoppat över. Men jag är så sjukt nöjd med det jag har just nu. Jag har misst en del och fått tillbaka en del. Men det jag har just nu Mina vänner,skolan, klassen ja det är fan bra det! Allt är int perfekt men vafan gör det!
 
 

Ljung

 

Häst o bää

 

Nya hästen

Passade på att ta lite kort på nya hästen. Jonna har ju införskaffat sig en stor häst! :)
 

Lite nytt på verandan

 

Effekter

 

Orka ta fram kameran ..

Här är resultatet!



Smurf?!




Färgar socker :)

Turkos/grönt socker. Snart smaskar jag på brysselkex :)) 




Orkar inte.

Så som rubriken så har jag helt enkelt inte orkat att blogga. Det händer mer saker än vad jag väntat och ja det är allmänt mycket just nu. Ska verkligen försöka få igång bloggen men ja..
 Skolan börjar nu bli mer på allvar och det blir bara mer och mer att göra där. Så är helt slut när man kommer hem!
Nu på måndag och tisdag är iallafall sista serverings lektionerna.. Lite trist..
Så veckan efter det så böjar jag och min grupp i köket. Tycker att det är toppen att vi får prova på allt innan  vi väljer. Även fast att jag är helt bestämmd på vad jag ska gå. Jaja. Idag har vart en jobbig dag. Verkligen inte på bästa humör för att göra något. Har ingen som helst ork i kroppen. Men har fått lite gjort iallfall. Planterade om lite växter och så till våran nya glasveranda och nu inför i höst. Blev jättemysigt. Tänkte baka lite också idag. Det får en alltid på bra humör :)
Imorgon så ska jag inte heller göra ett skit. Inte något som är planerat iallafall. Kanske att sofia kommer men ja vi fårla se. Men ja ska försöka rycka upp mig och börja blogga igen! 
puss puss.

Ytterligare ett hejdå.

Snart orkar jag fan inte mer. Mer skit och jag går fan i ide!
Min lilla misse kom hem igår och mådde inte alls bra. Det slutade (efter mycket vätske och mat erättning) med att vi fick åka in till vetrinären idag och ta bort henne. Min lilla plutt. 10 år med mycket som hänt. Har räddat livet på henne 2 gånger, vart med i radio och haft allmänt underbart. Mig va den ända hon litade på och jag var den ända hon ville vara hos. Klart att det tar hårt.. 
Kommer sakna när man gråter eller har extrem mensvärk med lilla tassen i min hand och hennes varma mage på min mage. Men tårar i ögonen jag känns det ändå bra. För hon hade redan gett upp. Hon hade redan bestämt sig om vad hon ville. Hon mådde skit och nu slipper hon den känslan. Om jag kunnat skulle jag göra allt. Men att låta henne ligga inne och aldrig bli sig själv eller kanske dö senare av att ändå lida så tyckte både jag och mamma att det var bäst såhär. Hon föddes och dog i mitt knä och där imellan var vår tid underbar.
 

HÖST!

 

bakat bröd!