syskon

Syskonkärlek kan vara förjävligt, de är jobbiga, hårdhänta och helt jävla underbara. Jag är så otroligt stolt och glad över mina bröder. Och även mina halvsyskon som jag dock inte träffar så mycket längre. Men jag tänker på de hur Rasmus växer och blir äldre och hur Tilda sakta men säkert blir bättre och bättre i skolan och med musiken. Och Ofelia. Hon växer i mina ögon varje dag. Jag ser mer och mer upp till henne. Är så tacksam att jag fått dela med mig av mitt godis, leksaker och hur de har stått ut med mig. För utan mina syskon skulle jag inte vara den jag är idag. Jag hade inte kunnat så mycket svordomar eller fått lära mig att vara så omtänksam och få ta ansvar. Träffar inte någon lika ofta längre för att bröderna mina har flyttat hemifrån och de andra för att jag inte har lika mycket tid som när jag var mindre men när man väl får träffa de och umgås med de så är den tiden värld mer än något. Jag älskar mina syskon. De får mig att må så bra!
Puss.




 

Fredag

Då va det fredag igen! Och jag mår så sjukt bra!! Vart på bra humör hela dagen och idag har jag bara förträngt att jävla skit och vart glad :) 
Började dagen med att mysa lite med Annette och sen till skolan där Petter gör en på så sjukt bra humör! Har saknat honom de dagar han vart borta denna vecka. Efter skolan blev det Saigon och att gå på hindersmässan men lite tjejer från klassen. Super mysigt! Sitter nu hos frisören och som jag längtar efter att få bort utväxten!! 
Blir även lite röda inslag i håret som så småningom ska bli helt mörkrött. Men vill ta det i etapper så jag inte sliter lika mycket osv. Efter detta så blir det att handla med mor min och sen spela cod och äta marknadsnougat med Sofia :) 

Puss.




Motvind!

F varning i engelska.. 
Vilken bra start på dagen va? 
Fan va svårt det ska bara med grammatik och skit.. 

Resten av dagen var inte mycket positivare. På idrotten så körde vi lite multiboll och på matten räknade vi. Alltså inte nån så speciell dag direkt. Åkte iallafall direkt hem och fixade klart semlorna till mormor och Hasse så tränade jag lite. Blev lite boxning för att avreagera mig och även lite mage. 
Ligger nu i min säng. Längtar så tills imorgon! Då säger jag hejdå till världens fulaste utväxt. ÄNTLIGEN! 
Puss.





skrattanfall och jävligt tungt.

Dagen har bjudit på mycket olika känslor. Mådde inte helt okej imorse men tack vare mina älskade vänner så skrattade vi resten av dagen! Har aldrig haft så ont i magen haha!
Dock känns det som att hela dagen har gått imot mig.Skulle sova hos olivia och vi skulle gymma men sen kom jag på att jag skulle jobba så det gick inte.. och ja allmänt jobbigt just nu. Allt går upp och ner och jag står där någonstans imellan och vet inte rikigt vad som händer. Trillar i trappen, häver ner en plåt med semlor från bänken och ja jag är bara allmänt slut. Orkar ingenting och vill ingenting. 
 
Gör iallafall ett gått försök att baka lite semlor till mormor och hennes man. Får se hur det slutar haha!
 
2 dagar kvar innan jag färgar håret också, så jävla gött!! :)
 
puss.
 
 

Black.

 

26&27

Igår efter lite bull och semelbak i skolan så åkte jag hem ett litet tag innan jag gick till Ofelia och hjälpte henne färga sitt hår och spela lite Zelda :)
Dagen idag var seeeeg. Vi gjorde inte mer än att komma sent eftersom vi idag böt "stationer" och då ska man ha andra kläder. Och så typiskt så va mina byxor för stora så fick byta och då hade vi hunnit börja innan jag va klar.. Men men! Kollade på lite olika filmklipp och gick igenom de ställen vi ska vara på nu. Just nu sitter jag i fönstret på station ,laddar mobilen och vill bara hem. Men en halvtimme kvar innan bussen går. Har aldrig längtat så mycket tills jag får körkort som nu!! Hatar landet ibland.. 
Ska iallafall hem nu, träna lite och sen får vi se vad jag gör :) 
Puss 


Petter red på min rygg idag ;)



En helg i Bålsta

Dagen igår bjöd på tårt och cupcakes bak, födelsedagskalas och risk. 
Vann dock inte på risk men kom inte sist heller :) 
Älskar att vara hos mina kusiner. Så söta! 
Idag va jah brorsan och våran äldre kusin på Naturhistoriska museet. Och nu är jag på väg hem och dansen. Så sjukt sugen på att dansa!! Spritter i hela kroppen:)) 

Hoppas ni haft en mysig helg, nu kör vi ytterligare en vecka! Puss.





Stay

Ur mina högtalare spelas ikväll en remix på Rihannas stay. Så bra!
 
Finna dock bara på yt...
 
Idag så va jag i skolan. Vi hade samhällskunskap och engelska, gick faktiskt hyfsat på engelskan den här veckan. Älskade petter hjälpte mig att förklara hur jag skulle tänka och göra. Vad skulle jag göra utan han? haha!
Nu har jag lagat lite mat till mamma och pappa och städat mitt rum. Nybäddad säng har jag också! Hur skööönt?? Älskar att gå och lägga mig och mysa med en film när sängen är nybäddad. Imorgon åker jag till bålsta och sedan vidare till brorsan i stockholm. Längtat så länge efter att få komma upp till stockholm igen. Saknar min bror också såklart ;) 
Nu blir det film och sen sova. 
puss.


 

Bakat semlor och maränger :)

Kvällsnöjet blev att baka ikväll. 
Semlor och två färgade maränger :) 







namnsdagspresent :)

Mina söta föräldrar! 
 

Latar kväll.

Lite loka, skype och ny matade ödlor. Haha, blir så glad av att se Nettis och Leo äta. Och lilla Leo som vikar på svansen. Så söt!! Mina favoriter!
 
puss.
 
 
 

Namnsdag och allt!

Idag har Jag namnsdag,första matte lektionen och 2 timmar hygien. Kul.!

Är nu på station täckt med snö i väntan på de försenade tågen.. Började för en kvart sen.. Men men.. Vad ska man göra. Härligt med vinter!

Ikväll ska jag bara heeem. Kanske ska baka lite och sen ska jag sova <3
Jag har så intressant liv Asså ;) 
Puss.





ursäkta du är 16 år du vet inte..

Jag är 16 år och i April 17. Jag har känslor som alla andra här på våran jord har, förhoppningsvis.
Jag hatar när någon säger " du är liten du vet inte hur äkta kärlek känns". 
Nä jag kanske inte kan känna din så kallade äkta kärlek men tro fan jag vet vad min är.
 
Jag var kär när jag var liten , vi skulle gifta oss osv. Vart äldre och insåg att nä.. han är kanske inte min framtida man. Men fick istället en bra kompis. Efter det har man vart små förälskad fram och tillbaka men aldrig riktigt kännt sig hemma. Hemma och riktigt sådär lugn. 
 
Alla berör en på olika sätt, Vissa som kompisar,vissa som mer. Och ibland tror man att det där starka man känner är mer än bara vänner men slutar med att man inser och stannar vid det stadiet som vänner.
Det underbara stadiet som vänner. Vänner är så sjukt bra att ha. Så om det kan finnas ett sådant stadie kan det räcka.
 
Det var en person som lyckades röra mitt hjärta lite extra. Han lyckades få mig att känna mig som att jag levde i en bubbla. Alla bekymmer, allt bara svävade runt mig utan att nå mig. 
Tiden förändrar saker och det får man vara beredd på. Allt kan förändras. 
 
Men det var då jag öppnade ögonen och kände det folk sa att jag inte visste något om. Det äkta.
Fram och tillbaka, men för mig är det äkta. Och nu är han det jag aldrig vill förlora. Även fast vi bara är på det stadiet som vänner. 
 
Nu har jag vaknat upp och insett att allt varar inte förevigt, så denna tid kommer jag ta till vara på till 100%. För detta är äkta.
 
Vet inte vart jag vill komma med detta egenkligen. Men såhär är det ibland, jag vill bara skriva av mig och det är detta som tyngt mig ett tag nu. puss.
 
 

Landet suger

Missar bussen med en minut och får vänta en timme. Jätteskoj osv..
Men som tur va åkte Tilda (lillsyrran) samma tåg. Så nu sitter vi och läser (nej jag läser inte jag lossas) på biblioteket och jag väntar på bussen och hon på hennes mamma. Ska bli så skönt att komma hem! Mår inte riktigt 100.. Huvudvärk och skit.. Vill inte!!
Hem nu iallafall och käka nåt, har inte käkat sen halv 9 idag förutom det äpplet jag fick av världens sötaste Kajsa. Sen blir det att läsa igenom ett papper och svara på lite frågor och sen sova!!! Eller iaf kolla film men kommer antagligen somna. Kanske blir att skypa lite ikväll, har saknat Olivia lite nu när vi inte snackat på nåra dar ;) haha! Besatta vi är.  Hoppas ni mår bättre än mig puss.



Dans!!

Idag var andra dansen, men för mig första :) 
Va så kul!! Verkligen längtat efter att få börja igen. Få röra på varenda liten led! 
Känna musiken och röra sig tillsammans med gruppen. Grymt!

Nu ska jag och Ofelia gå och lägga oss och mysa i sängen. Och imorgon blir det skola. Inte jätte taggad faktiskt. 

Aja, puss.