JAAA ÄNTLIGEN FOOFIGHTERS!!!!

Men tårar i ögonen och ett jävligt stort leende har jag äntligen smällt det lite med att jag för ca 1 timme sen köpte biljetter till foofighters! De är så sjukt bra och jag vet inte hur många år jag spelat deras låtar på högsta volym!
I sommar kommer de iaf till göteborg och då är jag där!! Fy fan va jag längtar :)))
Ska gå med olivia och ja fasiken va bra allt blev helt plötsligt :))))
JIPPPPPPIIIEEEE!!!
 

Jag kräks!

Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Sjukt otaggad va jag när jag vaknade imorse. Fyfan tänkte jag bara. Vaknade iaf hos Jonna vilket gjorde allt bättre! Hon får en på bra humör :)
Iväg till skolan och idag gjorde vi lite olika dressingar och grilla kyckling. Alltså även stycka de. Det va kul men ja jag har lite svårt just med ben och så men kul att testa. Dock fick jag nog av kyckling doften som va så mår hyfsat dåligt just nu. Tänkt er, flera upptinade hela kycklingar som ligger och doftar
Så där härligt as. Nja.. Inget för mig.
Är iaf hemma nu, äntligen!!!
Blir att träna lite och ta en dusch. Känns som jag har kyckling och skit på hela mig haha. Puss. 




Örebro

På väg in till Örebro för att luncha lite med Veronika! Sjukt vad jag saknat henne. Ska bli så kul att bara så sitta och snacka :)
Hoppas ni får en underbar vecka.
Puss.




orkidé

Älskar denna som jag har på min hylla vid soffan. så fiiiiiin :)
 

Hasselnötsmousse i chokladskål

 

Söndagmorgon

Skype och mys med Greta<3



heldag i säfsen

Vaknade tidigt imorse för att åka till säfsen med mor,far , lena och hennes dotter alva. Jättetrevligt sällskap och dag!:)
Så kul att åka slalom :D
puss.
 
 

Vänta va? Börjar jag bli vuxen??

Nä, jag vet inte vad som händer. 
Druckit kaffe i min ensamhet, städat snart hela huset och går runt i morsans tofflor. Tantvarning! Haha!

Somsagt har jag städat hela dagen. Mitt rum, hos Leo och resten av huset typ. 
Har även målat terrareiet och möblerna som snart är klara för att flyttas in! :)

Tänkte kanske gå en liten promenad senare men vi får se. Ikväll blir det iallafall film med två av världens mest underbaraste personer. 
Puss.


Bengt

Världens mysigaste katt!




Fuck cancer!

Idag är jag bara så jävla förbannad! 
På allt och alla. Mår fan inte bra Idag.
Målade lite imorse och har bakat till farsans fest resten av dagen. När allt det var klart så gick jag upp för att kolla till Leo lite eftersom han precis ömsat klart så inget va kvar osv. Och så klart kollar man automatiskt till Annette. Tomt. Svart. Fan va jag saknar henne. 2 dagar. Seriöst jag hatar cancer! En gammal kompis från när jah var liten har nu genomgått flera operationer för en tumör i huvet och nu Nettis med en tumör i magen. Städade iallafall ur det mesta så får vi se om nån ny vill flytta in om ett tag. Vi får väl se hur jag känner.
Puss






Happy girls are the prettiest

Jag har vart på hyfsat bra humör idag trots allt. Gått lite upp och ner. Va och hämtade Annette och handlade med mamma. Vi fick reda på vad som vad fel och hon hade cancer. Hon hade en tumör i magen. Så vi hade inget annat kunna göra för min lilla tjej.. 
Jobbigt. 
Fixade ihop min andra möbel nu. Så det är bara måla kvar. Och ska nu bara skriva ihop ett "bord" som jag ska ha ps3 På. Så ska fixa klart det imorgon. 
Nu blir det film efter en varm dusch <3
Puss.





Salted caramel tart




Baka är ren lycka! 


Hejdå världens bästa Nettis

Idag är det alla hjärtans dag. Då man ska sprida kärlek och visa de man tycker om omtanke och glädje. 
Idag förlorar jag mitt lilla hjärta. Kl 13 säger jag hejdå till min alldeles underbara kompis. 3 månader tillsammans fick vi. Och vi har lärt varandra så sjukt mycket. Hon har fått mig att må så bra. Kommer aldrig glömma hennes humör, hennes små kraffsningar på glaset när hon ville ut och Om hon inte fick vara med kunde hon vara sur i flera timmar. Hur hon låg på mitt bröst och mös in sig i håret. Världens mysigaste ödla. Så otroligt mycket kärlek. Jag är så glad att få ha haft Annette i mitt liv. 
Allt gick bara så jävla fort. 
Vila i frid min älskade Annette.



Sötare får man leta efter

Va hemma från skolan idag också. Mycket piggare, men har sovit nåra timmar mitt på dagen. Snackade även min bror min i 2 timmar och har nu Skypat med Olivia nåra timmar, hon åker ju imorgon :( hur ska jag klara mig en vecka??? 
Myser nu med den här lilla skrutten
Puss.





Sjuk :(

Hemma och är sjuk idag.. Huvet väger ton och känner mig febrig. Antingen är jag för varm eller så fryser jag. Har sovit och kollat på film och dricker nu lite te. Vill inte vara sjuuuuk. Snart lov ju :( 
Hoppas ni mår bättre!
Puss.