Påskägg

Fick ett fint litet påskägg av Kajsa idag. Ett blått med bara svart godis i då de är mina favorit färger. Och jag gav henne ett rosa med bara rosa godis i.
 

jordon min lille ponnypojk!

 

Min lördag

Tog sovmorgon idag, hur skönt?? Hela dagen har gått åt att baka. Gjorde lite Vaniljkrämsbullar och även sockerkaksrutor med kaffeglasyr. Det blev helt okej men inte det bästa jag gjort. Känns som att jag är lite nere i min bakning, Det blir inte som jag vill och jag pressar mig nog för hårt.. Så typsikt jag..
 
Ikväll blir det iallafall att jobba på revyn. Så kul!
Sista föreställningen som jag är statis också, nästa helg ska jag jobba men inte spela något för då är det Veronicas helg. Längtar faktiskt sjukt mycket till nästa helg! På fredag så ska jag nämligen sova hos Veronica och vi ska ha såå mys :) 
 
Nu ska jag fixa mig och åka, puss
 
Receptet hittar ni såklart på min bak blogg, HÄR.

Big no

Hade precis fått riktiga vårkänslor.. Så typiskt!! Jaja, hoppas allt smälter bort innan min födelsedag och att det inte snöar mer. Godmorgon! Puss



Torsdag

Äntligen är dagen slut och jag sitter i soffan och kollar tv. Skyndade mig hem från skola för att hoppa i duschen och fixa lite inför imorgon då jag ska jobba på revyn på kvällen. Somsagt så sitter jag nu i soffan, kollar tv och myser med barnen jag är barnvakt åt. Imorgon är det äntligen fredag och jag ska med en klasskompis/ kompis och stötta henne när hon ska baka i Sveriges radio örebro samtidigt som de "interjuvar" henne. Sjukt kul!! 
puss.
 

Lill-lördag

Hejsan, flera dagar av sol och våren är här!! Snart April och snart min födelsedag :))
Idag blir det iallafall skola och sen jobba ikväll. Vet inte vad vi ska hitta på, men det blir säkert jätteroligt! 

Igår va det ju Lill-lördag alltså onsdag då vi har långrast. Så jag och några tjejer från klassen gick till bara vara och åt lite lunch.  Jag tog en sjukt god kycklingmacka. 

Efter skolan så mötte jag Ofelia och vi umgicks resten av kvällen. Spela GTA, cod och bara prata. Så underbart! 
Vi har inte träffats på 2 veckor så det var helt fantastiskt att bara få se min fina syster. 
Brorsan Axel kom hem igår också. Så sjukt skönt att ha han hemma :) 

Puss.


Lördag

Jobbade på revyn igår, mycket kul :) första gången för den här föreställningen. Ikväll blir det samma, iväg till fjugesta och ta imot folk osv. Älskar att vara där!! 
 
Dagen idag har rullat på, Handlade med mor min,redigera bilder och sprang nåra km. Så sjukt skönt att springa i detta vädret,dock gjorde handen förbaskat ont..
Imorgon har jag inga planer mer än dansen. Så vi får se vad morgondagen bjuder på :)
 
puss.
 
 bild från revyn "movie" som jag var med och  spelade i för några år sedan :) 

Hackspett

Såg två hackspettar högt upp i ett träd igår och som tur va hade jag med mig kameran:)
 

Men bengt!

Gud va han har växt!! Så liiiten han va för bara ett år sedan eller 2.
 

Lotus

Mammas vackra med feta häst.
 

Pink!

 

Sugen på att baka? ny blogg!

Kommer inte överge denna men har startat en till blogg. Där delar jag med mig av mina recept och även de jag snott från andra ;) Kika in!! Agnesbakar 
 
puss!
 

Andas!

Idag har jag hunnit med mycket!!
jag har städat hela huset,sprungit 3km,fixat med djuren,gjort rent åt leo och tvättat. puh!
Har även fotat en del och gort några inlägg till bloggen som ploppar upp imorgon och på lördag.
Imorgon är jag ledig igen, ska hjälpa farmor och farfar och plugga lite tror jag. Skulle följt med Ofelia till skolan men så blir det inte tyvärr. 
Är iallafall vrål hungrig nu så ska käka lite och kanske skypa med olivia nu innan 20.00 för sen är det tv som gäller :) puss.
 

Annette, jag saknar dig.

Saknar min Nettis så sjukt mycket. Våra filmmys,när hon sprang runt på golvet och hennes blick. Den som fick en att smälta. Hon var så exremt söt och fin i mina ögon. #fuckcancer
 
 

Världens socialaste Get.

Ålga har nu sprungit efter mig hela dagen när jag vart ute.  så söt hon är :))